Ліхтарі, лампи, лазери

Информация

Переглянуті товари

Світлодіодна лампа для кемпінгу з повербанком GL Camping 316 Збільшити для перегляду

Світлодіодна лампа для кемпінгу з повербанком GL Camping 316

Новий товар

матеріал корпусу
  • Пластикові
Призначення
Підтримка зарядки
  • Від мережі 220 В
  • Від сонячної енергії
Вага
  • 0,335 г
Обладнання
  • З повербанком
Обладнання
  • лампа; шнур; Упаковки
Вимір
  • Розміри в складеному вигляді: 12,5х8х8; Розміри в розкладеному вигляді: 22х21х8
Колір
  • Чорний

Детальніше

$ 4.00

Інформація

Кемпінговий ліхтар G-85  - Це весняний хіт, один з найбільш затребуваних предметів для любителів природи. Він дуже компактний, що дозволяє брати його з собою в похід, кемпінг з ночівлею, риболовлю (особливо в нічний час), а також стане в нагоді вам вдома.  Ліхтар G-85  його можна витягнути, тому його можна використовувати як звичайний ліхтарик для тримання в руці, а також стаціонарний, який можна розмістити біля себе на землі, поставити в намет для освітлення. Також його можна підвісити спеціальними ручками на височини для більшого радіуса освітлення.

Кемпінговий ліхтар в складеному положенні світить в одну сторону спрямованим променем, а в ковзному положенні світить у всіх чотирьох напрямках. Тобто в складеному положенні він використовується як звичайний ліхтар, а в розгорнутому - як кемпінгова лампа. Тому це дуже функціональний і необхідний аксесуар, який обов'язково стане в нагоді в певних умовах.

Ліхтар GL Кемпінг-ліхтар G-85  працює від акумулятора, який попередньо заряджається від мережі 220 В або від сонячної панелі.  Уявіть ситуацію: ви зайняті розкладанням намету, підготовкою дров до багаття та іншого, а кемпінговий ліхтар в цей час заряджається на сонці, щоб потім освітити ваш намет. Дуже класні речі!

Ще однією особливістю кемпінгової лампи є можливість зарядки смартфона  за допомогоюUSB-кабелю.  Тобто це не тільки ліхтарик, а й  своєріднийповербанк, який дозволить вам бути завжди на зв'язку.

Ліхтар світить яскравим м'яким світлом, може працювати безперервно протягом 6 годин. Заявлений час роботи становить - 100 000 годин.

Це крута, сучасна і затребувана річ, тому купуйте її і ви не пошкодуєте!