Дім

Информация

Переглянуті товари

Автомобільна світлодіодна світлодіодна лампа фари C6 72W 7600LM 6500K 12V COB H1H3H4H7H8H9H11

Новий товар

Тип запасних частинАналогові
Країна походженняКитай
Колірна температура6000 тис.
УмоваНовий

Детальніше

$ 5.00

Інформація

Світлодіодні лампи високої потужності серії С6, потужністю 36 Вт, з вбудованим драйвером і кулером, відмінною світлотіньової облямівкою і дуже потужним ближнім і дальнім світлом. Світить краще, ніж хороший ксенон.

Модель C6 - світлодіоди COB
Потужність 36 Вт
Яскравість 3800 Люмен (реальна)
Температура світіння 6500K (холодний білий)
Напруга живлення 8В-48В (підходить для вантажних автомобілів 24В)

Простота монтажу, відсутність блоків запалювання і додаткова проводка, найкраща альтернатива ксенону.

Світлодіодна лампа C6 відноситься до 7-го покоління світлодіодних лампочок. Світлодіодні лампи серії С6 відрізняються хорошим співвідношенням ціна/якість, а також тим, що всі електронні компоненти, включаючи драйвер, заховані всередині корпусу лампи. Такі лампи світять краще, ніж ксенонові за аналогічну ціну. Дизайн все в одному, бюджетна ціна - відмінний варіант для вашого автомобіля.

Низьке енергоспоживання
Світлодіодний кристал - це напівпровідник, здатний перетворювати електричний струм у видиме світло з дуже високим ККД. У порівнянні зі звичайними лампами розжарювання світлодіодна лампа С6 має більш низький показник енергоспоживання в 5-10 разів.

Проста установка лампи
Конструкція світлодіодного світильника С6 розроблена для легкого і зручного монтажу/розбирання. Ви самі зможете встановити світлодіодну лампу в штатне місце вашого автомобіля, а потім зняти без будь-яких додаткових інструментів.

Випускаються всі види цоколів.
Замовте, який плінтус вам потрібен.