шланг

Информация

Переглянуті товари

шланг для поливу xHose ( Шланг для поливу, що тягнеться ) 30 метрів

Новий товар

Продюсер 
Як видно по телевізору
Країна походженняКитай
матеріал шлангаПвх
Діаметр25,0 (мм)
Робочий тиск0,9 (атм)
Довжина10,0 (м)
Збільшуйте шланг при подачі води на30 м
Колір Зелений
УмоваНовий

Детальніше

$ 5.50

Інформація

Вас не влаштовує вага вашого громіздкого гумового шланга? Вам не подобається, що звичайний поливальний шланг починає заплутуватися і закручуватися, коли ви йдете на велику відстань? Вам ніде зберігати величезний гумовий шланг, який займає стільки місця? Все це можна просто вирішити за допомогою універсального новітнього шланга Xhose.
Якщо ви хочете купити поливальний шланг, то напевно хочете, щоб він був:
• Зручні, що не закручені і не зігнуті;
• Легкий і компактний;
• Не займав багато місця, коли не використовувався;
• Довговічний і відслужив тривалий термін.
• Підходить для поливу і миття будь-яких предметів.
Саме таким і є шланг для поливу X-Hose. По-перше, він не важкий, на відміну від звичайного гумового шланга. По-друге, вона не заплутається, коли потрібно полити велику територію. І це, погодьтеся, чималі переваги. І в результаті полив перетвориться в звичайне заняття, яке не буде вас дратувати і нервувати, як якщо б ви користувалися звичайними поливальними шлангами.
Шланг X-Hose не схожий на будь-який, який ви бачили або використовували раніше. Він може автоматично збільшитися в довжину в 3 рази! А коли ви закінчите полив, він ще й легко стискається, щоб було легше зберігати. Він абсолютно не важкий, компактний, не гнеться і не скручується під час використання.
Після того як ви включите воду, шланг xhose починає розширюватися сам.  Як тільки потік води не потрапить в шланг, він дасть усадку до початкового розміру. Це станеться за лічені секунди. Цей зручний шланг начебто складається з двох. Внутрішній гумовий шланг жорсткий, а зовнішній нейлон зносостійкий.
Саме завдяки цьому шланг може збільшуватися в розмірах, коли в нього починає надходити вода. За допомогою цього шланга можна легко помити машину і вікна, полити рослини і багато іншого.  І все це, завдяки зростаючим розмірам і великому діаметру, створюється потужне розпорошення води на великій площі. Тому, якщо ви вирішили купити такий шланг для поливу, поливати їм можна що завгодно.